Vår hovedsponsor

Norhunt ble etablert i 2016, men ideen startet allerede i 2014. Ideen var en forretning/børsemakerverksted med fokus som spesialforretning med børsemakerverksted for jegere, villmarkinger og friluftsfolk!.

Vi skal holde høy Service, Kvalitet, Kunnskap og veiledning. Vi etterstreber å alltid være der for våre kunder gjennom hele prosessen om det skulle være nytt våpen, ny optikk eller for utbedringer/reprasjoner av ditt eksisterende våpen.

 

 

Hos Jaktia Jessheim finner du alt du trenger til dine turer i naturen, enten du er jeger, fisker eller fjellentusiast. Vi har egne børsemakere, og butikkpersonale med langt over 100 års erfaring fra jakt, fiske og friluftsbransjen. Våre 1500 m² har et enormt utvalg, i alle prisklasser. Sammen hjelper vi deg å finne det utstyret som passer nettopp dine behov.

Samarbeidsavtale med Jaktia Jessheim

24. Aug, 2022

RHK sine medlemmer får:
* 15% rabatt på bekledning, skotøy, fiske- og hundeutstyr, fra veiledene priser (unntak av tilbudsvarer)
* 10% på jakttilbehør, fra veiledene pris (unntak av tilbudsvarer, elektronikk og våpen)


Det er en forutsetning at du kan fremvise medlemskort (min side nkk.no) og er medlem i kundeklubben Club Jaktia

Kopier linken medlem og bli medlem av Club Jaktia https://www.jaktia.no/club-jaktia

God service – topp kvalitet – konkurransedyktige priser, det er noen av hovedfaktorene vi ønsker å etterleve i hund- og kattesegmentet.

 Vi har vokst opp med trekk / jakthunder, og alltid hatt en genuin interesse for hunder. Deres evner slutter aldri å imponere oss uansett hvilken «arena» de er på. Interessen startet tidlig som friluftsliv med hund. Alltid en god «kompis» på tur, både på fjellet og i skogen. Frisk luft med firbente gir ekstra energi og glede. DYREFOR.no er eid av Industrispesialisten AS. Gled deg over din firbente venn! – Velkommen!